https://nc-belle.cms.webnode.se/webbshop/

MOXAGI

Moxa Också kallad TDP lampa och används flitigt för behandling av smärta i rygg, nacke och skuldror, ledvärk som artrose och artrit mfl besvär.

 QI står för livskraft och positiv energi. Vidare också balans, stark, upprymd och lycklig, inte så dålig kombination kan man tycka men fakta är det hjälper och är mycket uppskattad.

MOXAQI växte fram då jag märkte många stela och med blockeringar i flödet. Det räckte helt enkelt inte med enbart värmen från Moxan Lampan trotts att den har så mycket fina läkande egenskaper. Att kombinera Moxa med andra former av behandlingar har visat sig mycket effektivt. 

= MOXAQI

 Lite om Moxans historia: elektriskt glöd med beståndsdelar av olika spårelement som finns i människokroppen (totalt 33 olika ämnen). Också kallad TDP lampa och används flitigt för behandling av smärta i rygg, nacke och skuldror, ledvärk som artrose och artrit mfl besvär.

Historia: upptäckten gjordes av gruvarbetare. I norra Kina fans ett flertal lergruvor där det var hårt arbete och dålig miljö men trots det fanns inga större besvär med hälsan märktes främst på leder och skelett. Forskare blev naturligt vis intresserade och upptäckte en värmande utstålning med blandning av lerans alla mineraler kunde ge ett så effektiv hälsobringande. 1998 hade man utvecklat den första användbara TDP lampan och idag är behandlingsutrustningen använd över hela världen. I Kina omnämns TDP Lampa som "Miracle lampan" på grund av dess otroliga förmåga.
Med en speciell individuell intuitivt tryck massage. QI står för livskraft och positiv energi. Vidare också balans, stark, upprymd och lycklig, inte så dålig kombination kan man tycka men fakta är det hjälper och är mycket uppskattad. MOXAQI

Akupunktur med nålar är det vi är vana vid men faktum är att med andra metoder går att hjälper nervsystemet att dämpa stress (sympatiskt påslag) och istället stimulera det parasympatiska systemet (lugn- och ro systemet). Den dämpar tjattret i huvudet och minskar muskulär spänning.

Moxabehandling behandla magsjukdumar, halsbränna, illamående, bråck, magsår, buksmärtor, diarre, förstoppning, urininkontinens, menstruationssmärtornjursjukdomar, huvudvärk, sömnlöshet, tandproblem och ögonsjukdomar i de övre luftvägarna, depression, stress, ledsjukdomar och liknade.
Moxabehandling är starkt immun stimulator, bidrar till att upprätthålla allmän god hälsa, det är uppfriskande och stärkande effekt, förbättrar blodcirkulationen och matsmältningen.

Qi

Inom Traditionell Kinesisk Medicin används begreppet Qi, vilket bland annat betyder livskraft, livsenergi. När Qi är i balans är en människa frisk men när balansen bryts kan sjukdom uppstå. Behandlingen strävar därför att tillföra qi eller ta bort ett överskott. En behandling med påverkar hela kroppen, både fysiskt och psykiskt.

https://nc-belle.cms.webnode.se/webbshop/