Accurett

Accurett Fryspenna

NYHET 2018 - ACCURETT PEN
Accurett är kryopennan, som är 100% effektiv vid estetiska behandlingar

Ta bort ålderfläckar etc. snabbt, riskfritt och nästan helt smärtfritt.

Vad är Accurett pen ?

En frysbehandling som avlägsnar olika godartade hudförändringar så som pigmenteringar, åldersfläckar, hudvårtor, fibrom, skintags och seborroiska keratoser etc.

Hur fungerar det ?

Accurett pen avger en fin stråle med koldioxid under högt tryck, vilket får tekniken att utföras under millimeterprecision. Det bryter ned vävnaden genom att frysa ner den intercellulära vätskan och bildar kristaller som får membranet att brista för att därigenom förstöra cellen. Detta betyder att det inte finns någon risk för att skada frisk vävnad omkring behandlingsområdet.

Hur går behandlingen till ?

Längden på behandlingstiden beror på ytan och tjockleken på den vävnad som skall men i regel några sekunder på varje behandlings ställe. Kommer en svag smärta när koldioxiden når botten av området och en liten kvarvarande stickande känsla i några minuter efter att behandlingen är klar. rodnad kan uppstå och dröja sig kvar upp till ett dygn.

Behandlade området kan bli mörkare och det bildas en skorpa ( klia ej ) låt den falla bort naturligt. Normal pigmenterad hud kommer tillbaka på cirka 3-6 veckor. Det är viktigt att låta det behandlade området vila så mycket som möjligt från yttre påverkan, då minimeras risken för infektioner eller irritationer.

När behandlar man inte med Accurett Fryspenna?

Vid graviditet, amning, keloider, sår, blåmärken, elakartade hudförändringar.
Osäkra hudförändringar över kroppen.
Läkaranalys/utlåtande krävs innan vi avlägsnar något.


Priser
1 st 490 kr (introduktions erbjudande 250 kr)
2 st 890 kr
3 st 1090 kr
3 st + fler 1090 kr + 250 kr per fläck

                       Konsultation före behandling med Accurett Fryspenna

Pigmenteringar, vårtor, födelsemärken, skintags, leverfläckar Godartade förändringar som du önskar att ta bort av kosmetiska skäl.
Smärtfritt och enkelt med fryspenna.
Det bildas en skorpa som sedan faller av.


Vad är pigmenteringar?

När en pigmentfläck uppstår har melanocyterna klumpat ihop sig och ger därför en mörk fläck på huden. Detta kallas hyperpigmentering.

Två olika typer av detta.
SOLSKADOR - LENTIGO Denna typ av pigmentering kallas även för åldersfläckar då solskador oftast framträder mer med åldern.
HORMONELL PIGMENTERING - MELASMA Dessa fläckar framkommer vid hormonella förändringar i kroppen. De områden på kroppen där åldersfläckar utvecklas oftast är ansiktet,axlar, handryggen, handleder, på halsen samt den över delen av ryggen.

Åldersvårtor mjällvårtor vårtor

Seborroiska keratoser - en vanligt förekommande och helt ofarlig hudförändring som normalt sett dyker upp i medelåldern. En vårta är en ofarlig svulst kan både växa utåt och inåt.  Förekommer främst på händer och fötter där de kan se ut på en mängd olika sätt. En ny vårta är vanligtvis lättare att behandla än om den suttit en längre tid.

Födelsemärken leverfläckar fibrom

Hudfärgade flikar eller utåtstående födelsemärke med eller utan pigment. helt ofarlig  och  är uppbyggd av bindvävsceller och trådstrukturer av kollagen. Den uppkommer slumpartat överallt på kroppen och är tämligen enkel att ta bort.