https://nc-belle.cms.webnode.se/webbshop/

Bencirkulation

BENCIRKULATION- maskinellt lufttryck. Utrännsande

Normalt varar en Pressoterapi session ca: 15-30 minuter (max: 45 minuter). Det rekommenderas att kunden får upp till 3-4 behandlingar i veckan under flera veckors tid.
HUR GÅR DET TILL Pressoterapi förenar principerna för fysiologiskt vävnadsdränage och massagens hälsobringande effekt. Man kläs i en specialutvecklad dräkt vars kanaler fylls med luft och utför pressomassage- med regelbundet växlande tryck och pauser. Apparatframkallat tryck för blodet och lymfvätskan i riktning mot hjärtat, förbättrar blodcirkulationen, ämnesomsättningen i cellerna och bekämpar svullnader. Överflödig vätska i vävnader tvingas tillbaka till cirkulationen. Pressoterapin är en fantastiskt komplement eller tillägg till en ansiktsbehandling. Läs mer på länken: https://mimass.eu/index.php/press-o-terapi

Pressoterapi
Exklusiv avgiftande behandling, som genom effektiv lymfdränage, bidrar till att främja kroppens naturliga avgiftande funktioner.

Det lymfatiska systemet
Det lymfatiska systemet är ansvarigt för att se till att vätskor och avfall lämnar kroppen och för reglering av immunsystemet. När det lymfatiska systemet blir blockerat, avstannar och stagnerar denna process, vilket leder till att gifter stannar kvar i systemet, som i sin tur gör att vi känner oss trötta och slöa och blir mer mottagliga för att dra på oss övervikt, virus och smittsamma sjukdomar.

Stimulera det lymfatiska systemet
Genom att stimulera det lymfatiska systemet med pressoterapi, fungerar det mer effektivt, vilket i sin tur ökar immunförsvaret, rensar blockeringar, eliminerar toxiner, transporterar näringsämnen till cellerna och ökar metabolismen.

Smärtfri avgiftande behandling
Pressoterapi är en smärtfri, icke-invasiv avgiftande behandling. Detta är en revolutionerande process som främjar kroppens naturliga funktioner och är en teknik med ursprung inom sjukgymnastisken, pressoterapi är även utmärkt för behandling av celluliter.

Upp till 3-4 behandlingar i veckan
Normalt varar en Pressoterapi session ca: 15-30 minuter (max: 45 minuter). Det rekommenderas att kunden får upp till 3-4 behandlingar i veckan under flera veckors tid.

Behandlingsresultat
Minskar svullnader, lindrar muskelspänningar, lindrar stress och smärtor, ökar blodflödet i vävnaderna, ökar syresättningen av vävnader, samt hjälper till att omdefiniera ben, mage och armar, förbättar hudtonrn. Pressoterapi är också mycket lämplig för behandling av celluliter och är ett icke-invasivt alternativ till fettsugning.

https://nc-belle.cms.webnode.se/webbshop/