https://nc-belle.cms.webnode.se/webbshop/

Carboxy

VÄLJ EN SÄKER KLINIK.
Utbildad personal med CE godkänd utrustning.
KLINIK UTRUSTNING säkert och tryggt

Alla Carboxy enheter är certierade med CE 0051 och IIB samt godkänd av Europeiska hälsoministeriet enligt direktivet 93/42 EEG. Säkerheten för denna medicinska utrustning har sin vetenskaplig bas och forskning på många universitet runt om i Italien sedan 15

Koldioxiden aktiverar kroppens läknings- och förnyelsemekanismer

BEHANDLINGSOMRÅDEN

Det här är några av de viktigaste problemen man kan behandla:

 • Slapp hud
 • ​Mörka ringar runt ögon
 • Anti-aging
 • Hudbristningar
 • Lokala fettansamlingar
 • Kroppskonturer
 • Komplement till fettsugning
 • Celluliter
 • Psoriasis
 • Vaskulära brister
 • Restless leg syndrome
 • Svårläkta sår

Att injicera koldioxid är en helt naturlig procedur som inte är skadligt, inte ens i för stora mängder.
Med denna utrustning kan man utföra flertalet olika behandlingar på ett bekvämt och effektivt sätt.

Kan kombineras med andra behandlingar
Före & efter plastikkirurgi (åtstramning & snabbare läkning) samt i kombination med botox/fillers (för ännu bättre resultat)

Effekterna av Carboxy terapi på fettvävnad
Universitetsstudier har visat en lyipolytisk verkan av CO2 injektioner tack vare effekten på mikrocirkulationen.

Vem kan behandlas?

Alla friska personer med undantag för gravida kvinnor. Detta pga. att det inte har gjorts studier på Carboxy Therapy behandling i samband med graviditet.

Är resultaten permanenta?

Bristningar och ärr läker ut. Huduppstramning och i viss mån även behandling av mörka ringar och svullnad under ögonen behöver enstaka underhållsbehandlingar för bibehållet resultat.


Resultat av behandling med Carboxy therapy:

 • Reducering av celluliter på rumpan, låren, och magen.
 • Reducering av hudbristningar på rumpan, låren, magen och brösten.
 • Reducering av lokala fettansamlingar t.ex. under haka, vid knän, små fettbullar på magen.
 • Hudåtstramning.
 • Reducering av påsar och mörka ringar under ögonen.
 • Föryngring av ansiktets hud med mer spänst och färre små fina rynkor runt t.ex. ögonen.

Fördelar med Carboxy therapy:

 • Snabbt: varje behandling tar endast ca 15-30 minuter. Vanligtvis brukar 6-12 behandlingar med en veckas mellanrum ge ett utmärkt resultat.
 • Skonsamt: orsakar inget större obehag, ingen återhämtningstid och bieffekter är sällsynta.
 • Långvarig effekt: efter en behandlingsserie brukar man se resultat 3-12 månader innan man behöver göra en eller ett par underhållsbehandlingar.

Luften och är en grundläggande förutsättning för en del av allt liv på jorden.

Carboxy, mirakelgasen som läker och förbättrar skadad hud.

Carboxy är en behandling / injektioner med koldioxid gas som är förvärmd. Förbättrar huden på ett effektivt sätt, helt utan kirurgiska ingrepp eller bieffekter. Koldioxid terapi har utnämnts till: "det största på marknaden sedan botox". Detta är en de mest underskattade behandlingar på marknaden.

Hur fungerar det?

Koldioxid (CO2), den osynliga, luktfria gasen, som är en del av den luft vi andas in, injiceras precis under hudens yta med en tunn nål. Gasen sprider sig till omgivande vävnad och gör så att blodkärlen vidgas. Vidgade blodkärl innebär ett starkare blodflöde, vilket skapar en ökad mängd av syre och näringsämnen till det behandlade området. Resultaten av detta är mindre fettceller och fastare, yngre hud.

Koldioxid terapi ("mirakel gas") det största genombrottet i estetisk medicin. Effektiviteten i denna metod är imponerande. Det är en mycket säkert, minimal invasiv metod med kliniskt bevisad effekt som används för hudföryngring, kampen mot celluliter, bristningar, ärr, lokala överskott av fett, hudsläpphet , skallighet, cirkulationsrubbningar .
 medicinskt koldioxid leder till ökat blodflöde, tillförsel av syre och näringsämnen till det behandlade området, förbättring av mikrocirkulationen och cellförnyelse samt gradvis upplösning av fettceller och en stimulering av kollagen produktion vilket resulterar i att hudens elasticitet ökar. FRISKARE HUD
Behandling:
 

Behandling med Carboxy terapi


Koldioxiden sprutas in på olika djup och med olika tekniker beroende på vad man behandlar.

Carboxy therapi utförs i serie, 1 till 2 behandling i veckan. Frekvens av behandlingar bestäms individuellt beroende på vilket problem som behandlas.

Behandlingen är oftast smärtfri men ibland kan det bränna och svida lite när man får injektionerna. Det krävs ingen återhämtningstid efteråt.

Stimulera kollagenproduktionen och förbättra blodcirkulationen. Koldioxid är naturligt förekommande i våra kroppar och har använts på ett säkert sätt och i stora mängder i flera år inom sjukvården.

Syre är en av kroppens ungdomliga källor och hjälper till att förbättra elasticitet, blodcirkulation, kollagen samt minskar uppkomsten av fina linjer, rynkor och fettdepåer.

Helt naturligt utan biverkningar

FINNS BARA fördelar med carboxybehandlingar

Naturlig boost av SYRE som ökar cirkulation. En snabb och mycket effektiv metod. SUPER boost för kroppens bästa


Vi klarar oss utan mat i veckor, utan vatten i dagar, men utan syre bara några minuter. Utan syre sker ingen förbränning och således ingen energi.   För 100 år sedan var syrehalten 38% och koldioxidhalten 1%. Idag är det 20% syre och 25% koldioxid. Ett resultat av utsläpp och nedhuggning av skogar.

 Man kan även tillsätta syre som "kosttillskott".

Cirkulationen är viktig. Om de röda blodkropparna klumpar sig på grund av fel näring eller brist på enzymer kommer de inte att flöda genom de hårfina kapillärerna som sammanbinder artärerna med venerna. Kapillärerna är de blodkärl som förser cellerna med syre och näring - plus tar med sig avfallsprodukterna ut via blodet. Det finns ca 100 triljoner celler i kroppen som behöver näring och syre varje sekund. Det blir också mycket avfallsprodukter som stannar kvar i kroppen om detta inte fungerar. Vitamin B3 - i form av nikotinsyra - får kapillärerna att utvidga sig och ökar cirkulationen drastiskt samtidigt som cellen avgiftas. Motion är också mycket viktig.

Vi har en annan mycket viktig faktor till för tidigt åldrande: syre, eller närmare bestämt, den avart av syret som vi kallar fria radikaler. Det är en syreatom som saknar en elektron vilket orsakar en obalans. Det gör så att den far omkring för att skaffa en ny elektron. Den stjäl då en elektron från en atom i en frisk cell; den i sin tur blir en fri radikal, som i sin tur snor en annan, som i sin tur... Cellerna utsätts för oxidativ stress säger man då när det blir för mycket fria radikaler.

Vi använder omkring 20 kilo syre per dag och 2-3 liter vatten (helst). Syrehalten i luften har sjunkit drastiskt det sista halvseklet, från 38-50 procent mot cirka 20 procent idag, och vattnet blir alltmer förorenat. Syret pumpas ut från lungorna

KROPPEN ÄR FANTASTISKT. TA HAND OM DEN, DU FÅR INGEN NY. RÄTTA RESURSER, BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGEN.

Koldioxiden aktiverar kroppens läknings- och förnyelsemekanismer

Under konsultationen får du veta om Carboxy Therapy kan vara en lämplig behandlingsmetod för dig, hur många behandlingar som behövs samt den totala kostnaden för en behandlingsserie. Priset baseras på behandlingens omfattning.

SYRE OCH VATTEN ÄR LIVSNÖDVÄNDIGT.
DET BARA SKA FINNAS DÄR , HELT NATURLIGT.
DAGENS SAMMHÄLLE ÄR EJ SOM TIDIGARE.
RENT VATTEN OCH RENT SYRE ÄR EN AV BYGGSTENARNA

BRINNER VARMT FÖR DENNA BEHANDLING.
GER RESULTAT PÅ ETT  NATURLIGT SÄTT 

https://nc-belle.cms.webnode.se/webbshop/