Cosmopharma

Visste du att Ekologiska produkter får kalla sig ekologiska med bara 15% ekologiska ingredienser?
Visste du också att en produkt som säger sig vara ekologisk får innehålla så mycket som 5% syntetiska ingredienser? Cosmopharmas Organic innehåller 100% naturliga ingredienser och ett extremt högt innehåll av de är ekologiska! Serien är otroligt dryg då den inte innehåller något vatten alls!

SE HELA UTBUDET klicka på den gula markeringen

Måste presentera en helt fantastisk sak, hur många har inte eller känner någon som har något av detta ,

SE TEXTEN

Här kommer lite info om den fantastiska magnesiumkrämen😍 Krämen är speciellt framtaget för att förse kroppen med magnesium genom huden och därmed förbipassera matsmältningssystemet.Det är en krämig parfymfri lotion.Återfuktar utan att kännas fet på huden.-Magnesium är en av kroppens viktigaste mineraler.-Det är en basisk mineral som medverkar i bl.a god muskelfunktion, nervsystemet och matsmältningssystemet. Magnesiumkrämen har en avslappnande effekt på muskulatur och nerver och behövs för normal energiomsättning. Krämen innehåller 33 mg magnesium per pumptryckning.
Rekommenderad dos är ett pump per strykning/behandling, 1-3ggr/dag. Rekommenderad användning vid specifikt smärtområde (ex smärta axel/knä/nacke):-Krämen masseras/stryks in på det aktuella området 1-3ggr/dag.Rekommenderad användning vid större symtom (ex. sömnproblem, förstoppning, oro):-Krämen masseras /stryks in på ett större hundområde tex mage/rygg/framsida lår, 2 pump vid behov.Vanliga orsaker till brister på magnesium:
-stress
-stort kaffeintag
-stort sockerintag
-vissa läkemedel, ex blodtrycksmediciner, statiner´
Hur visar sig brister i kroppen?
-sendrag/vadkramper
-sömnstörningar
-hjärtklappning
-oro
-förstoppning
-eksem
-huvudvärk
-stela leder/muskler
-stickningar/domningar i händer/fötter
-ryckningar i ögonlock
-depression
Kan smörjas in på barn och gravida.
Inga direkta kontraindikationer 😊
Personer med mkt psykisk stress KAN få utrensningssymtom så som mardrömmar första veckan vid användning, detta är övergående.