Fransar och bryn

Brazilian Henna Brows/Henna Bryn

Henna Brow bryn har gjort stora framsteg under de senaste årenoch nu äntligen finns det i Sverige. Henna Brow finns Brasilien sedan 2006 och vi har utvecklat en bra henna produkt speciellt för den professionella stylisten. För att göra de mest felfria, naturliga ögonbrynen: 

Fördelen mot vanlig brynfärgning är att produkten är helt naturlig, och vårdande för håret och huden. Färgningen håller c.a 14 dagar på huden (beroende på skötsel, hud typ ) och på brynstråna i upp till 4-6 veckor.
Brynhenna en färgningseffekt som håller länge och ger det där lilla extra
Syftet med detta är att skapa en skuggning eller en illusion av djup och täthet i området, fylla ut en viss gleshet. Det ger även en mer "sminkad" effekt

Vad är Brow Henna? Brow henna är en produkt baserad på indisk henna. Färgpigment har lagts till för att ge henna en vacker ljus till mörkbrun färg. Skillnaden på olika andra Henna färger är att den inte är lika rena och naturlig och kan ge uppkomsten av allergi och röda toner etc. 

Henna är ett säkert och naturligt alternativ med sin växtbaserade formel till nyanser och färgämnen. Det är veganvänligt och fritt från peroxider, vilket är ett lämpligt alternativ för alla med känslig hud. Finns i 6 olika färger!


Louisa Lash Lift

                           Passar alla åldrar!

På bara ett ögonblick kan vi med vår Lash lift formula erbjuda er underbart fylliga och böjda fransar från roten som kommer hålla länge.


Vår nya formula är skonsammare mot dina fransar än vad den gamla taditionella franspermanenten är.
En 45 minuters behandling är allt som behövs för att ge dina fransar en djup böj som även efter dusch och bad varar upp till 4-10 veckor! Hållbarheten varierar dock från person till person beroende på hur stor omsättning man har på sina fransar, vi rekommenderar att man upprepar behandlingen var 8e vecka.


                    BROW LAMINATION

Brow Lift /Brow Lamination med keratinbehandling är just nu en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden.
Här fixerar vi brynen i önskad riktigt uppåt vilket resulterar i att brynen ser fluffigare och fylligare ut.
Färg och formning av brynen ingår
Fördelarna med Brow Lift med keratinbehandling:
1. Formar dina bryn i en snygg naturlig form
2. Hållbart i 4-12 veckor
3.Få fylligare och fluffigare Bryn
4.Stärker och vårdar Brynen med vitaminer och mineraler
5. Keratinet vårdar och stärker stråna med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre
ATT TÄNKA PÅ EFTER:
- Försöka undvika att röra brynen på 24h
- Brynen får ej blötas på 48 h
- Skulle brynen buskas till borsta tillbaka de till rätt läge
- Inget smink på brynen på 48h förutom det vi lägger på under behandlingen


                 ÖGON FRANS FÖRLÄNGNING

Fina långa fransar utan att behöva sminka sig varje morgon både skönt och praktiskt.
Vi gör mix fransar och det innebär att man blandar både singel och volym för ett mer fylligare och naturligt utseende. Längden är beroende på vad dina naturliga fransar kan bära och det är viktigt att inte överbelasta dom naturliga fransarna som annars kan skadas.  


Inför ditt besök
Använd inga oljebaserade produkter eller ansiktskräm 1 dag  innan fransförlängningen. Tvätta dina fransar noga kvällen före och kom helt osminkad. Har du haft en tidigare reaktion på lim eller pads som man lägger på underfransarna så tala om det vid besöket. Allt för att förhindra nya reaktioner. Du får skötsel råd vid hemgång för att bevara resultatet länge och fint. 
Ett nytt sett tar tid så se till att du ej har bråttom , vi ser till att du kommer ligga ombonat under behandlingen. En påfyllnad brukar vara dax att göra var 3 vecka. Fransarna växer i olika faser och när den gamla fransen lossnar faller också förlängningen med. Beroende på väder och vind kan detta med nya fransar och växfasen också vara olika ,lika så till person till person. Färg och Bryn plock vaxning 

Färg av ögonfransar och bryn med formning med plock eller vax

Mer markerade ögonfransar även utan mascara. Ögonbrynen spelar en stor roll då de framhäver viktiga drag. Formar brynen efter kundens egna kapaciteter önskemål samt anpassad färgning. Det man ska tänka på är färgen sitter bara på bryn håren och stannar ej kvar på huden skälva färgen håller sig fint i ett par veckor