Övriga tjänster

MEDIAL VÄGLEDNING- ämne för stunden. Ibland behöver vi hjälp att söka svar på frågor eller få lösningar råd vägledning o inspiration. Skönt att prata och att någon verkligen lyssnar.
Jobbar både med det fysiska, själsligt och det andliga . Efter dina önskemål vägleder och stöttar jag för att hjälpa dig på bästa sätt att komma i kontakt med vad du själv vill och vad du behöver under tystnadsplikt.Jag är är i första hand andlig vägledare och hjälpare men jobbar även med att besöka hus/platser där det är aktiviterer och kan känna in kroppsliga besvär mm så vill du ha hjälp är det bra att du funderar på vad jag evt kan göra för dig

ÖRONLJUS- vakuum som suger ut oönskat skräp. Befriande. Det är en smärtfri och ofarlig behandlingsmetod som skapar en angenäm känsla av värme och en tryckutjämning som upplevs som "befriande" i området runt öron, panna och bihålor.Behandlingen har flera användningsområden, bl.a rengöring av hörselgångarna, vaxproppar, hörselnedsättning, lock för öronen, öron smärtor, yrsel, tryck i huvudet mm.

ÖVRIGT > Djur

DJURKOMMUNIKATION  Förberedelse: Djuret ska ha det lugnt omkring sig och inte vara i behov av rastning/mat eller dylikt. Djuret ska kunna slappna av under kommunikationen helst i ostörd miljö.Bilder och känslor:För mig är det mestadels i bilder och känslor jag får som jag sedan i min tur ska försöka sätta ord på. En del "stänger" av och vill helt enkelt inte prata då kan det ta lite längre tid (måste skapa förtroende ) och så sakta släpper. Sitter då bara å känner in känslan som de har i kroppen när de inte vill prata eller berätta. Ibland börjar djuret genast att sända bilder, tankar och känslor. En del djur är pratsamma andra mindre och det kan ta ett tag för vissa djur att förstå och öppna upp sig till kommunikation. "Samtalet" pågår så länge djuret själv vill och ger därefter tackar jag för informationen den sänt.                                                                                                                                           

LÄKANDE LASER FÖR DJUR   LÄKANDE LASER FÖR DJUR
Enkelt utryckt är laser en speciell form av ljus där den våglängd man valt att använda har en specifik effekt i den vävnaden eller i de vävnader som behandlas.Med lasern kan jag hjälpa din hund /djur med:
Som hundägare ser man smärtor nästan uteslutande endast på hältor, att dom kanske slickar sig, ser ledsna ut i blicken och kanske matvägran, men hundar har ont oftast långt innan matte eller husse märker det. Var lyhörd på ditt djurs signaler/kroppspråk och förändringar för djuren har precis som vi smärtor och obehag som kan vara svåra att diagnostisera och upptäcka.
Det är oerhört viktig att hundarna även dem får hjälp med sin kropp för att kunna fungera och vara glada.Ljuset från en LLLT-laserextremt läkande och hjälper vid en mängd besvär såsom artros, inflammation i muskler och senor, skador mm. Läkningstid kan kraftigt förkortas vid skador. Svårläkt vävnad läker med laserns hjälp. Behandlingen är helt smärtfri och ofta behaglig och avslappande.påskyndar kroppens läkningsprocess. Naturligt och skonsamt
Den är självklart lika användbar för behandling av människor som för djur. Laser behandling ersätter inte veterinärvård/läkare ! Efter behandlingbehöver ditt djur lugn o ro , inga långa promenader eller vilda lekar. Kan visa trötthet men går oftast fort över märkbart effekt allt från ett par timmar till 2-3 dagar kan behöva fler behandlingar och ´även hjälp på traven med övrig hälso relaterad produkt.

Extentions"> ÖVRIGT > Extentions

HÅRFÖRLÄNGNING Insättning. OBS SÄTTER ENDAST I HÅRET MED EVT LÄTT I KLIPPNING ( EJ FÄRGNING ELLER FRISYR KLIPP )
Gäller endast insättning av eget medaget hår. 15 kr slingan.
DET TAR CA 2-3 TIM ATT SÄTTA I 100 SLINGOR
PRISER INKL. ISÄTTNING OCH EVT INKLIPPNINGSök tid UTTAGNING 60 min 350,00 kr