Pink Shooter

PINK SHOOTER
Pink-Aging är en dermatologisk lösning som består av 56 komponenter som hjälper till att förbättra vitaliseringen av fibroblastceller, som är de grundläggande strukturella ramarna för vävnader.

Behandla: 

Fina linjer, föryngring av pannan/hakan, pannlinjer,
Hals, stramar upp hud som tappat sin spänst 
Nasolabiala veck 
Läppstiftlinjer, (smile linjer)
Marionettlinjer.
Lysterhöjande
Förbättrar hudens struktur och elasticitet


Pink Shooter innehåller Hyaluronsyra som bas och vitamincocktail innehållande Sodium DNA, 10 vitaminkomplex (bland annat B12) 17 Aminosyror, 14 peptidkomlex och glutation (antioxidant). Det i sin tur hjälper till att förbättra vitaliseringscellerna så att du får en föryngringseffekt. Med 19 små micronålar i en förfylld ampull slussas dessa ämnen varsamt ner i din hud, smärtfritt. Detta ger en hudföryngrande lyster och fukt då det innehåller hög koncentration hyaluronsyra och viktiga ämnen för din huds föryngringsprocess och glow.

1 behandling om du vill ha en uppfräschning och lyster alternativt en serie av 2-5 behandlingar för mer djupgående och långvarigt resultat.

Tänk på Innan behandlingen: Undvik att använda starka produkter som kan påverka  hy och kropp negativt. Kom med ett rentvättat ansikte utan smink. (går bra med smink på ögon och läppar)

Efter behandlingen: Låt huden vara i lugn och ro det närmaste  dygnet. Rengör endast med rent vatten. Undvik solljus och fysisk hård träning solning närmsta veckan. 


Kontraindikationer

Allergier
Herpes (aktiv)
Hudinflammation
Diabetes
Amning
Graviditet

Astomed - Vår utrustning är levererade av Klinikutrustning Sverige AB, en av Sveriges ledande leverantörer för medicinsk och estetiskt bruk