Tandblekning

Tandblekning

Bra tandblekning med plasmaljus

Vi bleker tänder med plasmaljus. Något som är skonsamt för tänderna och du slipper oftast ilningar och isningar i tänderna. Resultat brukar bli likvärdigt med den metod som tandläkarna använder sig av. Vid tandblekningen stryks en blekningsgel ut på dina tänder som sedan aktiveras av ett plasmaljus. En snabb och effektiv metod för att få vitare tänder. Endast ett behandlingstillfälle på ca 60 minuter behövs för att få ett tydligt resultat och märkbart vitare tänder. För att bibehålla och ytterligare bleka dina tänder kan du återkomma på en uppfräschande tandblekning. Beroende på din tandhälsa och ursprungsfärg kan resultatet vid en tandblekning variera. En del kunder nöjer sig med en blekning medan andra kunder väljer att göra två för att vara helt nöjda med sitt resultat. Vita tänder är något de flesta av oss önskar men få av oss har naturligt. Medicinering, kosthållning och åldrande är några av de orsaker som bidrar till att våra tänder gulnar med åren. En tandblekning ger oftast inte bara vitare tänder och ett vackrare leende utan även en bättre självkänsla. Att skratta och le är en viktig del av ett hälsosamt liv!

Tandblekning

Plasmaljus blekning

  • Plasmaljus 2 x 20 Minuter
  • Behandlingstid 60 Minuter
  • GER oftast 4-8 Steg vitare tänder.       
          

Antal tandblekningsbehandlingar

Normalt behövs enbart en behandling då blekning med plasmaljus ger mycket bra resultat.

Tandblekning är väldigt populärt - en stor del av skönhetshysterin

Vem vill inte ha ett bländande vackert leende! Tandblekning är en stor del utav skönhetshysterin och trycket ökar. För att få ett vackert leende med bländvita tänder kan du tillämpa många olika metoder. Allt från gjuten skena till tandbleknings metoder i hemmet. Det skrivs många artiklar med varningsfingrar för att ge sig på tandblekning i hemmet då det kan göra mer skada än nytta. Branschen för tandblekning med plasmaljus är därför en av de mest eftertraktade och skonsammaste metoderna att tillämpa vid val av tandblekning. Hälsoliv utsåg ljus och gel som en av de tre bästa metoderna för att bleka tänderna (Källa: Hälsoliv, 2014-07-16)

Användningsområden för plasmaljus

Vi utför tandblekning med plasmaljus. Ilningar och isningar i tänderna är ovanligt med blekning genom plasmaljus behandling som är avsevärt mer skonsam mot tänderna. Därför har vi valt att hos oss använda plasmaljus behandling. De närmaste 48 timmarna efter tandblekningen är det bra att undvika följande: kaffe, te, coca cola, läsk, rött vin, vitt vin, nikotin, ketchup, rödbetor, blåbär, kinesisk/japansk soya, äpplen, citrusfrukter. Nämnd mat och dryck innehåller antingen mycket färg eller syra och kan missfärga tänderna.

Köpa maskin inkl kurs

Tandblekning - plasmaljus inkl. Utbildning 360 min 35.000,00 kr Mer info Tandblekingsmaskin inkl:
•1 dag utbildning - Teori/Praktik
•kit för (30 beh)
•Tandkarta
•Lunch
•Diplom
Medtag egna modeller till utbildningstillfället. 1-2 Pers.
Priset gäller för 1 st. Person per köp/utbildning. Inkl. Moms
Finansieringsalternativ:
KORT, KLARNA, FAKTURA (Från oss), Nordic Finans (Leasing)
*Betalningen ska vara ordnad innan utbildningsdagen.
Vid köp av fler maskiner inkl. utbildning bjuder vi på 1 övernattning med middag på Clarion Hotell, Bolinder Munktell i Eskilstuna.
*Gäller för 1 st. Person/per köp.
Ex. 1 Maskin = 1 Pers.
Ex. 2 Maskiner = 2 Pers. osv.

Tandläkare Sara Bergman om tandblekning med plasmaljus

Jag som tandläkare kan med fullt förtroende rekommendera denna behagliga metod för tandblekning som använder plasmaljus, tack vare att den, jämfört med andra metoder, inte ger bieffekter såsom ilningar och irriterat tandkött. Blekningen är mycket enkel och snabb att utföra samt ger en mycket bestående effekt under lång tid. Metoden följer alla regelverk uppsatta inom EU för den här typen av behandlingar. Mina patienter upplever tandblekningen snabb och behaglig med mycket goa resultat.

Tandläkare Sara Bergman