https://nc-belle.cms.webnode.se/webbshop/

Dress Like Marie

NINAS DRESS LIKE MARIE

 ÄNTLIGEN KOLLA IN

För oss som tar lite större storlekar passa dessa utmärk men självklart finns det S/M L/LX också. Skicka beställningen till mig. Dina kläder finns sedan att prova i lugn och ro hos Nc Belle i Rimbo som är Leverans leverantör för Dress like Marie. Prova dina kläder i lugn och ro betala bara för dom du tycker om.  

Kategorier

FÖRE OCH EFTER BILD

Det som inte finns hemma tas hem på några få dagar .
Boka egen tid i butiken för styling
.
Bjud hem några vänner och jag kommer till dig. 

Läckra och smickrande kläder för alla kroppsformer!

Dress like Marie - Inspiration, Kroppsglädje & Självförtroende!

Vi hjälper kvinnor känna sig nöjda med sin kropp. Ofta kommer kvinnor till oss med kroppskomplex - de flesta har något som de inte är riktigt nöjda med. Många känner sig oinspirerade och till och med obekväma att prova kläder på grund av negativa erfarenheter att ingenting ändå passar. Hos oss ska det vara roligt att prova kläder och genom styling vill vi hjälpa kvinnor att uttrycka sin personlighet. En läcker och smickrande outfit gör under för självförtroendet och humöret.

Vår specialitet är att handplocka och designa läckra och smickrande kläder för alla kvinnor - oavsett storlek, form och smak. Vi garanterar förmånliga kläder som man blir glad av.

KOFTOR, JACKOR, PONCHON & VÄSTAR

Här hittar du mysiga koftor, jackor, ponchon, kimonon och västar i olika modeller i storlekarna S-4XL. Dessa plagg är designade eller handplockade av Marie och de är roliga och lätta att styla med. De passar massor med olika stilar och de har alla det lilla extra i form av fina detaljer, vackra mönster och snitt. Flera favoritmodeller har hört till vårt sortiment i flera år.
Välj dina egna favoriter och kombinera till enfärgade eller mönstrade överdelar, både till vardags och till fest!

Dina kläder finns sedan att prova i lugn och ro hos Nc Belle i Rimbo som är Leverans leverantör för Dress like Marie.


VISSA PLAGG FINNS I RIMBO HOS MIG PÅ SALONG NC BELLE

På Facebook finns både en sida och en privat grupp med samma namn enda skillnaden är att det står ( grupp) efter 

https://nc-belle.cms.webnode.se/webbshop/