https://nc-belle.cms.webnode.se/webbshop/

Terahertz-frekvensterapi

Terahertz-frekvensterapi

Vad kan frekvenser göra för dig?

Kommer inte skriva och lova dig guld och gröna skogar vad frekvenser kan göra för dig som så många företag gör idag, alla som lever med smärtor varje dag, som mår allmänt dåligt och har svårt att sova. Du gör i stort sett vad som helst för att få lite andrum från dina åkommor

TeraHertz Sverige kan göra för dig är att berätta våra egna erfarenheter och hur behandlingen har fått våra liv tillbaka och det är därför vi gör vad vi gör idag, kan vi få en person att må och känna sig lite bättre är det en stor vinst för oss personligen.

Alla människor är olika och svarar på olika behandlingar på olika sätt, oavsett om det handlar om tabletter, massage, laser, värme eller nålar.

FREKVENSMEDICIN. Vi är alla elektriska. Att människokroppens fysiologi innehåller elektrisk aktivitet har länge varit känt genom dr Robert O. Beckers arbete, något han berättade om i sin bok The Body Electric från 1985 om frekvensterapi.

iTeraCare  maskin skapar terahertz-frekvenser - samma frekvens som friska hälsosamma celler har. Detta gör att dessa frekvenser har väldigt positiva effekter på människans kropp.  

KROPPENS FREKVENSER

Allt som existerar har sin unika frekvens. En hälsosam kroppsfrekvens ligger på 62-72 MHz. När frekvensen sjunker blir vårt immunförsvar försvagat, vilket gör oss mer mottagliga för sjukdomar.

Kroppens frekvens

Genomsnittlig kroppsfrekvens: 62-78 MHz

Människokroppen från halsen och upp: 72-78 MHz

Människokroppen från halsen och ned: 60-68 MHz

Ett genis hjärnfrekvens: 80-82 MHz

Normal hjärnfrekvens: 72 MHz

Sköldkörteln: 62-68 MHz

Thymus-körteln: 65-68 MHz

Hjärtat: 67-70 MHz

Lungorna: 58-65 MHz

Levern: 55-60 MHz

Bukspottkörteln: 60-80 MHz

Varje sjukdom har sin unika frekvens

Förkylning och influensa börjar vid: 57-60 MHz

Sjukdom börjar vid: 58 MHz

Candida-överväxt börjar vid: 55 MHz

Mottagande för Epstein Barr-virus vid: 52 MHz

Receptivitet mot cancer: 42 MHz

Döden: 25 MHz

Även allt vi äter, andas in och absorberar har sin egen frekvens. Det mest naturliga, det vill säga så nära produktens naturliga tillstånd, brukar också ha högst frekvens. Således har färska livsmedel och örter som odlats organiskt och äts relativt nyplockat/nyskördat oftare högre frekvens.

Matens frekvens:

Processad mat: 0 MHZ

Konserverad mat: 0 MHZ

Torkad mat: 15-22 MHz

Torkade örter: 15-22 MHz

Färska livsmedel: 20-27 MHz

Färska örter: 20-27 MHz

Eteriska oljor börjar vid 52 MHz och går så högt som 320 MHz (rosoljans frekvens).

Mindre inre stress och mindre påverkan av låga frekvenser utifrån ger mer motståndskraft mot sjukdom. Om vi kan hålla våra kroppar i rätt frekvens får virus, bakterier och svamp inte fäste.

Studier har visat att vissa frekvenser kan minska sjukdomstillväxt och till och med förstöra sjukdomsalstrande celler, allt enligt principen "högre frekvenser är starkare än lägre frekvenser".

Undrar ni något angående Terahertz kontakta mig via 

E-post: sjutassar@gmail.com 

Nina Carlsson/Nc Belle

Behandlings områden 
Huvudvärk
. Hårproblem. Ansikte. Ögonbehandling. Öron. Näsproblem. Tandvärk och munsår. Ont i Halsen samt Hostar. Hosta och Förkylning. Förkylning rinnande näsa. Feber. Bronkit Astma. Axel och nackproblem. Bröstproblem. Mjälte magen tarm sjukgymnastik.

Smärta i ländryggen. Förstoppning tarmproblem. Kvinnliga gynekologiska problem. Manliga könsorgan Prostataproblem. Hemorrojder terapi. Reglera fotsvamp och onykomykos. Hudproblem. Sårproblem. Sömnlöshet och dålig sömn. Inflammation i halsmandlarna. Hypertyreos. Åderbråck. Giktbehandling . Reumatisk ledvärk. Fetma. Högt blodtryck. Blodsocker. Hemiplegi. För att driva ut kyla och fukt. Uppliva njuren och yang

iTeraCare behandling med terahertz frekvenser dvs som har samma frekvenser som friska hälsosamma celler har. Det gör att dessa frekvenser har en väldigt positiv effekt på kroppen.

Dessa frekvenser kan nå 20-30 cm in i kroppen,

SÅ HÄR KAN EN BEHANDLING GÅ TILL 

Börjar att dricka ett glas strukturerat vatten. Frekvens enhet har en kombination av Kvant-Teknik, Terahertz-Teknik, Optisk-Kvartsteknik. Terahertz blåa ljusvåg kallas för Livets ljus. Genererar miljontals vibrationer per sekund. Med blåsteknik kommer också värme. Händer rygg och fötter lymfpunkter. Avslutar med ett glas strukturerat vatten.

Framtidens medicin i stort kommer att handla om att höja kroppens frekvens = Energiterapi! 

Effektiv smärtlindring tack vare frekvensterapi

Effektiva och naturliga alternativ till smärtlindring 

Frekvensterapi återställer normala frekvenser

Kroppens celler är elektriska och i händelse av skada, inflammation, operation eller liknande kommer den normala frekvensen i cellen att sjunka. Då kan frekvensen återställas med hjälp av bioelektrisk terapi, 

Varför skall du välja iTeraCare

iTeraCare har fler patent och certifikat än någon annan produkt av detta slag

VAD ÄR STRUKTURERAT VATTEN 

https://nc-belle.cms.webnode.se/webbshop/