PROFHILO

Första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Hur skiljer sig Profhilo från vanliga fillers?
Hyaluronsyra är mest känd som en "filler" och brukar användas för att ge volymen till läppar eller att konturera och forma andra områden i ansiktet. Profhilo skiljer sig från vanliga fillers på många sätt tack vare sin struktur som gör det möjligt att den sprids över ett stort område för att öka återfuktning och strama upp eller "omforma" huden. Profhilo injiceras ytligare, strax under huden, där hyaluronsyran sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka fukthalten.

BAP-tekniken används för att maximera effekten i områdena runt och under hakan. Fördelarna är:• Noggrant utvalda injektionspunkter i ansiktet
• Produktens specifika spädningsmekanism
• 5 injektioner per sida
• Mindre smärta (långsam injektion)
• Lägre risk för blåmärken och hematom
• Färre behandlingstillfällen
• Bättre patientföljsamhet

För återbyggnad av vävnad

Minskning av initial hud slapphet och ger näring åt hudceller och återställer fasthet i huden, med en förlängd hållbarhet. Det är en produkt med mycket god vävnadsintegration, som består av mycket ren kvalitet

5-PUNKTSBEHANDLING (BAP TEKNIK)
(Bio Estetiska Points), som har granskats och utvecklats av IBSA är baserat på 5 injektionsställen, speciellt utvalda för att minimera riskerna och maximera spridningen av produkten i i ansiktet.VARFÖR PROFHILO?
Rent - Består av en mycket ren kvalitet hyaluronsyra som produceras av biofermentation.

Säkert - Tack vare sin höga renhet och frånvaro av tillsatser, ökad säkerhet och därmed färre biverkningar.

Hur fungerar det?

Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans som produceras i vår kropp, den finns i hud, leder och annan bindväv. Dess roll är att behålla fukt i kroppen och hjälpa till med kollagenproduktion.

Det injiceras strax under ytan av huden där det sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka hydrering. Under de närmaste fyra veckorna går den in i fas två och börjar arbeta med att öka elastin och kollagenproduktion. Detta omformar effektivt huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende.

Tack vare sin gel-konsistens fördelas Profhilo smidigt och jämnt, utan att några klumpar bildas - en potentiell risk med traditionella fillers.

Hur många behandlingar behövs?

En komplett kur består av två sessioner med en månad emellan. En ytterligare behandling kan rekommenderas 2 gånger om året för att bibehålla effekten

Nc Belle Salong & Butik 
Skönhet & Hälsa