KLÄDER FRÅN OLIKA LEVERANTÖRER 

DRESS LIKE MARIE

Läckra och smickrande kläder för alla kroppsformer!

Dress like Marie - Inspiration, Kroppsglädje & Självförtroende!

Vi hjälper kvinnor känna sig nöjda med sin kropp. Ofta kommer kvinnor till oss med kroppskomplex - de flesta har något som de inte är riktigt nöjda med. Många känner sig oinspirerade och till och med obekväma att prova kläder på grund av negativa erfarenheter att ingenting ändå passar. Hos oss ska det vara roligt att prova kläder och genom styling vill vi hjälpa kvinnor att uttrycka sin personlighet. En läcker och smickrande outfit gör under för självförtroendet och humöret.

Vår specialitet är att handplocka och designa läckra och smickrande kläder för alla kvinnor - oavsett storlek, form och smak. Vi garanterar förmånliga kläder som man blir glad av.

NEDERDELAR:Köp 2, få andra paret till -50%!

Stretchbyxor med fickor, L-4XL, NINNI 399,00 SEK

Stretchbyxor med fickor, L-4XL, NINNIStretchbyxor 'NINNI' med fickor fram och bak. Bekväm passform, hög midja och superstretchigt material. Raka, lite avsmalnande ben. Tjockare material om man jämför med byxan "Sanni". Stretchar ordentligt, så vill du ha tightare byxor kan du välja en storlek mindre än vanligt. Tvätta innan du tar byxornai bruk. Maries (169 cm) storlek är L-XL. Material: 95% polyester, 5% elastan 

NEDERDELAR:Köp 2, få andra paret till -50%!


Dina kläder finns sedan att prova i lugn och ro hos Nc Belle i Rimbo som är Leverans leverantör för Dress like Marie. 

 
VISSA PLAGG FINNS I RIMBO HOS MIG PÅ SALONG NC BELLE

FÖRE OCH EFTER BILD

                                            ÄNTLIGEN KOLLA IN

För oss som tar lite större storlekar passa dessa utmärk men självklart finns det S/M L/LX också. Skicka beställningen till mig. Dina kläder finns sedan att prova i lugn och ro hos Nc Belle i Rimbo som är Leverans leverantör för Dress like Marie. Prova dina kläder i lugn och ro betala bara för dom du tycker om.  


KOFTOR, JACKOR, PONCHON & VÄSTAR

Här hittar du mysiga koftor, jackor, ponchon, kimonon och västar i olika modeller i storlekarna S-4XL. Dessa plagg är designade eller handplockade av Marie och de är roliga och lätta att styla med. De passar massor med olika stilar och de har alla det lilla extra i form av fina detaljer, vackra mönster och snitt. Flera favoritmodeller har hört till vårt sortiment i flera år.
Välj dina egna favoriter och kombinera till enfärgade eller mönstrade överdelar, både till vardags och till fest!

Det som inte finns hemma tas hem på några få dagar .
Boka egen tid i butiken för styling
.
Bjud hem några vänner och jag kommer till dig. 


Dina kläder finns sedan att prova i lugn och ro hos HOS MIG PÅ SALONG NC BELLE I RIMBO