En presentation av behandlingarna.

Varje person är unik så varför ska inte behandlingarna vara utformade därefter

Här på sidan kommer det finnas att läsa mera utförligt om metoderna hur det funkar och varför det gör det och vad händer i kroppen, hur går det till egentligen ?  Nu behöver man inte veta allt för fungerar det så är man nöjd och glad

KOMBINATIONS BEHANDLINGAR

MOXAQI växte fram då jag märkte många stela och med blockeringar i flödet. Det räckte helt enkelt inte med enbart värmen från Moxan Lampan trotts att den har så mycket fina läkande egenskaper. Lite om Moxans historia: elektriskt glöd med beståndsdelar av olika spårelement som finns i människokroppen (totalt 33 olika ämnen). Också kallad TDP lampa och används flitigt för behandling av smärta i rygg, nacke och skuldror, ledvärk som artrose och artrit mfl besvär. 

Historia: upptäckten gjordes av gruvarbetare. I norra Kina fans ett flertal lergruvor där det var hårt arbete och dålig miljö men trots det fanns inga större besvär med hälsan märktes främst på leder och skelett. Forskare blev naturligt vis intresserade och upptäckte en värmande utstålning med  blandning av lerans alla mineraler kunde ge ett så effektiv  hälsobringande. 1998 hade man utvecklat den första användbara TDP lampan och idag är behandlingsutrustningen använd över hela världen. I Kina omnämns TDP Lampa som "Miracle lampan" på grund av dess otroliga förmåga.
Med en speciell individuell intuitivt tryck massage. QI står för livskraft och positiv energi. Vidare också balans, stark, upprymd och lycklig, inte så dålig kombination kan man tycka men fakta är det hjälper och är mycket uppskattad. MOXAQI
 

FLOW POINT med en säregenhet av bitar tagna från äldre tradionella beprövade metoder. Med oljor, doft, puls, lätta rörelser och vaga tryck på Marma punkter också kallade energipunkter.

Det finns 107 Marma punkter i hela kroppen. Vata, Pitta, Kapha, som med ett samlingsnamn kallas för doshor finns i hela vår tillvaro, i våra kroppar och även från yttre påverkan.  Pulsdiagnostiken  en  fördel i behandlingen. Rätta oljor o  doft  påverkar man hela kroppen. Mycket avslappnande man aktiverar dessutom må bra hormonet.  Balanserar både kropp och sinne.
Den mänskliga kroppen, är som en maskin som behöver service för att fungera normalt.

POWER MAGNET effektfull behandling som består av två delar som tillsammans ger kraft energi. 
Magnet fällt finns runt oss och har man någon gång sett flyttfåglarnas otroliga färd, som en inre kompas och på sett å vis är det just så. När det drar i hopp sig till oväder hur många känner inte av den laddningen positiva och negativa joner som frigörs och vi mår bättre.Hemligheten med livet ligger inte någonstans ute i rymden, det ligger till stora delar i jordens magnetfält. Detta gigantiska kraftfält försörjer vårt individuella biomagnetiska fält. Det ser till att energin flyter i våra kroppar. På den här punkten är alla levande varelser lika, och ändå finns det små skillnader som förtydligar hur mycket intensivare djur reagerar på magnetisk energi. VATTEN är flytande energi. Det är ett viktigt element som transporterar näringsämnen in i våra kroppar och hjälper kroppen att göra sig av med giftiga ämnen. Vatten reglerar vårt liv från början till slut. Vatten är LIVSKRAFT!.

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod i sig vid  smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera. Modern forskning visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Med Magnetens styrka och Reikins kraft ger denna behandlingsform ny styrka till kropp och själ.

FLER BEHANLINGAR OCH FÖRKLARINGAR KOMMER HÄR SNART

Som bara eller komplement i mina behandlingar har jag min följeslagare :) en Irradia Mid laser 904 MEDICINSK TERAPEUTISK LASERTERAPI som jag reglerar i olika styrkor och tid beroende på område och problem Ljuset från en LLLT-laser är extremt läkande och hjälper vid en mängd besvär