HYAcorp

                                                            HYAcorp

Face är en filler som har en hög renhetsgrad. Det är en medicinsk produkt som är framställd av en hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung.

 

Vaför får vi rynkor?
Varje gång vi gör en ansiktsrörelse veckar huden sig. Genom att upprepa samma muskelrörelse och ansiktsuttryck samtidigt som hudkvalitén med tiden tunnas ut. Stödjevävnad minskar, bl. a hyaluronsyreproduktionen som minskar med ca en procent per år efter 25 års ålder. Fördelarna med filler av hyaluronsyra Filler är som namnet antyder ett medel för att fylla ut olika former av rynkor och volymförluster. Genom att tvärlänka hyaluronsyra blir den mer stabil och ger ett långvarigt men ej permanent resultat. Huden upplevs mer ungdomlig, jämn och ljus. .

Kroppskonturering

 med Hyaluronsyrefiller Marknadsundersökningar har visat ett ökande antal kvinnor och män lika som vill förbättra sin kroppsform på ett naturligt, icke-invasivt sätt som inte innebär användning av implantat eller kroppsfett vid ett större kirurgiskt ingrepp. Att genomföra en sövning, postoperativa besvär och ärr är skälen för att de individerna letar efter ett alternativ.Skillnaden mellan ansikts- och kroppskonturering

HYAcorp kropps- och ansiktsfiller är båda gjorda av högvärdig tvärbunden hyaluronsyra. Däremot är partikelstorleken som används i kroppsfiller större än de för ansiktsanvändning vilket gör gelén tjockare och mer varaktig. Våra kroppsfiller används för volymåterställning och kroppskonturering för regioner som vader, rumpa och bröstkonturering. Gropar och ojämnheter efter operationer är även en god indikation för kroppsfiller.

Varför välja Hyacorp


Marknadsundersökningar har visat ett ökad antal kvinnor och män som vill förbättra sin kroppsform på ett naturlig, icke invasivt sätt som inte innebär användning av implantat eller kroppsfett vid ett kirurgiskt ingrepp.
Att genomgå en sövning, postoperativa besvär och ärr är skälen för att intresset och valet för kroppsfiller ökat enormt.

Varför välja Hyacorp

Marknadsundersökningar har visat ett ökad antal kvinnor och män som vill förbättra sin kroppsform på ett naturlig, icke invasivt sätt som inte innebär användning av implantat eller kroppsfett vid ett kirurgiskt ingrepp.
Att genomgå en sövning, postoperativa besvär och ärr är skälen för att intresset och valet för kroppsfiller ökat enormt.


Fillers Öppningserbjudande

Läppförstoring 0,5 ml HYAcorp lips - Erbjudande 1900kr (ord.pris 2500kr )
Läppförstoring 1,0 ml HYAcorp lips - Erbjudande 2900kr (ord.pris 3500kr)

Kindben 1 ml HYAcorp face - Erbjudande 3900kr (ord.pris 4500kr)

Kroppskonturering
Icke-kirurgiskt Buttlift med HYAcorp mfl 2

"X-Large" 90 min 50 ml/ sida - 37 000kr
"Large" 75 min 40 ml/ sida - 32 000kr
"Medium" 60 min 30 ml/ sida - 26 000kr
"Small" 45 min 20 ml/ sida - 16 500kr
"X-Small" 25 min 10 ml/ sida - 8 500kr


Det finns olika märken och konsistens för små till stora rynkor, fyllnad av läppar eller kinder eller kanske bara ge huden en boost av fukt.
Vår livsstil påverkar hudens åldrande. Sol, stress och dåliga kostvanor bidrar till att huden åldras snabbare. Ett för tidigt åldrande kan återställas med rätt näring från insidan.
Kliniska studier visar att med kollagen, hyaluronsyra och kondroitinsulfat blir huden mindre torr och fina linjer och rynkor reduceras.

Ung hud är jämn och elastisk, vilket till största delen beror på HYALURONSYRA!

Hyaluronsyra

Ett ämne som finns naturligt i kroppen och som binder vatten, återfuktar huden och ger huden volym. Med åren minskar kroppens förmåga att bilda hyaluronsyra och huden blir allt torrare, mindre elastisk, och huden blir rynkig.

Åldrandet medför även att de elastiska fibrerna i vår hud blir slappare, samt kollagenproduktionen i vår hud avtar.

Fakta

Vad är kollagen?
Kollagen är ett protein som håller ihop hud och kropp,utan det skulle kroppen kollapsa. Kollagen bildar bindväv som hjälper huden att behålla sin struktur. Senor, ligament, muskler, blodkärlsväggar, ben, brosk och inre organ innehåller också kollagen. Produktionen av kollagen minskar när vi blir äldre. I 25-årsåldern består huden av ungefär 75 procent kollagen men minskar snabbt i takt med att vi blir äldre. Efter klimakteriet sjunker mängden kollagen med upp till en tredjedel på tio år. Det är förlusten av kollagen som gör att vi få rynkor.

Vad är hyaluronsyra?
Hyaluronsyra är en sockerart kallad glukosaminglukan som har förmågan att binda vatten och reglera hudens fuktbalans. När vi blir äldre minskar kroppens förmåga att bilda hyaluronsyra. Ung hud är jämn och elastisk bland annat tack vare att den innehåller mycket hyaluronsyra som binder vatten och fyller ut hudlagret. Hyaluronsyra kan ta upp 3 000 gånger mer vatten än sin egen vikt. Hyaluronsyra kan också fungera som ett smörjmedel och stötdämpare i lederna.


Hyaluronsyran – den flexibla standardfillern

Hyaluronsyrebaserade fillerprodukter klart vanligast

Hyaluronsyra är ett geléliknande ämne som finns naturligt i kroppen i bl.a. ögon, leder och hud. Den absorberar vatten som en svamp och fungerar som kroppens smörjmedel och stötdämpare.

Hyaluronsyrans effekter är säkra och väl dokumenterade vilket har gjort denna fillertyp till den mest använda i världen.

En filler som kan användas till det mesta

Hyaluronfillers finns i olika tjocklekar och konsistenser vilket ger dem ett brett användningsområde.

Fasta men formbara hyaluronfillers används med fördel för mörka ringar under ögonen, läppar och näskorrigering medan de tjockare mer svamplikande produkterna med fördel används för att förstärka konturer som haka, kindben, käklinje samt fylla ut för att minska rynkor och jämna ut hudojämnheter.


Vi behandlar inte gravida eller ammande kvinnor och personer under 18 år med Fillers.