Om oss

En annan passion är skapandet. Att måla tavlor skapa konst , göra smycken mm
Ser möjligheten i det mesta och det gäller att inte stänga in den :)

Glada damer som älskar sitt utövande " att ge för välmåendet "

Nc Belle är en liten butik och salong för harmoni och välmående. Här finns ett brett utbud på olika behandlingar ni kan välja och i butiken finns både produkter och andra ting som gör en glad.
Vi som jobbar här är måna om er och har 100% kundgaranti.

Alla produkter är noga utvalda med hög standard och är nära naturen.

OM MIG

Har hunnit blivit 50 + och lärt mig mycket om livet både genom mig själv och andra. Ett av valen som var självklara var att hjälpa andra så redan på sutet av 70 talet började jag inom sjukvården där jag jobbade inom olika inriktningar. En av mina drömmar var att kunna ha en egen salong med bahandlingar för både skönhet och hälsa och vägen dit har varit lång men har heller inte haft brottom ville ha alla bitar klara och i dag finns den lilla salongen och butiken mitt i Rimbo. Erbjuder där det jag är utbildad i. Har varit både långa korta och specialinriktade utbildningar och kurser för att nå dit jag är i dag men den resan har varit otroligt lärorik och slutar inte här för att hänga med i utveklingen som går i en rasande takt behövs det information och lärdom om vad nytt som är. Att människan är helt otrolig är ett faktum ger man kroppen de rätta redskapen så gör den så gott den kan för att repparera kroppen är den samma men inte sammhället vi lever i och det kan i många fall ställa till det. Att se saker i fler vinklar med en bredd av kunskap och se personen som enskild indevid där alla har olika behov inom skönhet och hälsa viktig. En plats där man i lugn och ro ska kunna känna sig trygg i behandlingen som ges är viktigt för mig.
Snabbsammanställning
Ansiktsbehandlingar både med och utan olika aperaturer. Kemisk peeling, ekologisk, massage, filler utfyllnad vårdande ...mfl
Laser för både människor och för djur, anatomi, kroppens uppbyggnad och funktioner..
Basmedicin hur fungerar organen, huden, prover, vad kan man göra...
Blodanalys hur fungerar cellerna...
Skönhet, naglar, smink, kosmetisk tatuering, piercing, fransförlängning, hudvård...
Listan kan göras lång och inte meningen att ta allt det viktigaste är ändå utförandet i det ligger allt.
Nina Carlsson
Nc Belle