https://nc-belle.cms.webnode.se/webbshop/

Om

Hälsa och skönhet har alltid gått parallellt under livet och att en dag kunna ha en egen salong och butik där jag kan dela och ge andra av mina erfarenheter i mina behandlingar som några har specifika inslag. Har man en åkomma i kroppen kan det behövas olika åtgärder för att uppnå önskat mål. Flexibel, lyhörd, erfarenhet.  Det är upp till var och en vad man vill göra och har olika behandlingar som är beprövade och försöker komma det naturliga som möjligt men ändå med resultat inriktat.

Alla produkter är noga utvalda med hög standard och är nära naturen.

Snabbsammanställning
Ansiktsbehandlingar både med och utan olika aperaturer. Kemisk peeling, ekologisk, massage, filler utfyllnad vårdande ...mfl
Laser för både människor och för djur, anatomi, kroppens uppbyggnad och funktioner..
Basmedicin hur fungerar organen, huden, prover, vad kan man göra...
Blodanalys hur fungerar cellerna...
Skönhet, naglar, smink, kosmetisk tatuering, piercing, fransförlängning, hudvård...
Listan kan göras lång och inte meningen att ta allt det viktigaste är ändå utförandet i det ligger allt.
Nina Carlsson
Nc Belle / Nc Beauty/ Redoxbalans

Nc Belle är en liten butik och salong för skönhet och hälsa.
Här finns ett brett utbud på olika behandlingar ni kan välja och i butiken finns både produkter och andra ting som gör en glad.
Vi som jobbar här är måna om er och har 100% kundgaranti.

MER OM MIG

Har hunnit blivit 50 + och lärt mig mycket om livet både genom mig själv och andra. Ett av valen som var självklara var att hjälpa andra så redan på sutet av 70 talet började jag inom sjukvården där jag jobbade inom olika inriktningar. En av mina drömmar var att kunna ha en egen salong med bahandlingar för både skönhet och hälsa och vägen dit har varit lång men har heller inte haft brottom ville ha alla bitar klara och i dag finns den lilla salongen och butiken mitt i Rimbo. Erbjuder där det jag är utbildad i. Har varit både långa korta och specialinriktade utbildningar och kurser för att nå dit jag är i dag men den resan har varit otroligt lärorik och slutar inte här för att hänga med i utveklingen som går i en rasande takt behövs det information och lärdom om vad nytt som är. Att människan är helt otrolig är ett faktum ger man kroppen de rätta redskapen så gör den så gott den kan för att repparera kroppen är den samma men inte sammhället vi lever i och det kan i många fall ställa till det. Att se saker i fler vinklar med en bredd av kunskap och se personen som enskild indevid där alla har olika behov inom skönhet och hälsa viktig. En plats där man i lugn och ro ska kunna känna sig trygg i behandlingen som ges är viktigt för mig.

Medicinsk bakgrund, Yrkeserfarenhet. Kurser och utbildningar och uppdatering/vidareutbildningar jag tycker är ett måste då mycket nytt händer inom denna värd.
https://nc-belle.cms.webnode.se/webbshop/