https://nc-belle.cms.webnode.se/webbshop/

Vibrations massage

Vibrationen avger en låg frekvens som ger en djupare effekt på muskler och hud. Behandling med denna maskin ger bland annat positiva effekter på lymfan, den stärker hudens spänst, ökar cellernas näringsupptagning, stimulerar cellulära proliferationen, ger ett välbefinnande och en avslappnande känsla, m.m.

Fördelar med en vibrational massage på människokroppen:

Det har länge varit känt att rätt vibration har fördelar på en mängd saker i kroppen och i dag finns det också olika maskiner och terapier. 

När vi talar om positiva effekter av vibrationsmassage, dessa terapier inte bara erbjuda fördelar i form av att förbättra din muskelstyrka, kondition av kroppen, stresstillstånd men också visar sig ge positiva effekter för behandling av många kroniska sjukdomar och hälsotillstånd. Låt oss utforska alla hälsofördelar av en vibrationsmassage:

Hur vibrational massage fungerar?

Denna behandling är inriktad på varierande frekvenser av massage appliceras på olika delar av kroppen. Vissa vibrationer produceras med handrörelser av en massageterapeut och med en elektrisk massageapparat. Dessa vibrationer och frekvensen samt rörelser har av massage särskilda villkor för varje person.

https://nc-belle.cms.webnode.se/webbshop/